+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuw-Vennep Zuid in Nieuw-Vennep

Op het bedrijvenpark Nieuw-Vennep-Zuid in Nieuw-Vennep is in 2010 een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde glasvezelverbinding op Nieuw-Vennep-Zuid

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Door te kiezen voor een redundante verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw bedrijfssituatie en waarom.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw glasvezelverbinding. Hierbij lopen data en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding. IP Visie heeft een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP) ter beschikking. U kunt uw huidige telefooncentrale met SIP Trunk inzetten met de voordelen van IP. Daarnaast is de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

 

glasvezel Nieuw-Vennep Zuid Bedrijvenpark Nieuw Vennep Zuid Gerritse IJzerwaren - Nieuw-Vennep Zuid