Glasvezel Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuw-Vennep beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Madeliefstraat. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels als backbone naar de wijken en bedrijventerreinen, waardoor vrijwel overal gebruik gemaakt kan worden van snelle internet verbindingen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Mogelijkheden voor glasvezel op bedrijventerreinen in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep zijn er een drietal bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Nieuw-Vennep aangesloten te worden.

Nieuw-Vennep Zuid

Businesspark Nieuw-Vennep Zuid beschikt sinds 2010 over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het businesspark gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten. Businesspark Nieuw-Vennep Zuid kent een uitstekende bereikbaarheid via de autosnelwegen A4 en A44. Daarnaast biedt het businesspark diverse faciliteiten aan bedrijven waaronder een Schiphol Douane Free Zone, camerabeveiliging en natuurlijk een glasvezelaansluiting voor razendsnel internet.

Spoorzicht

Bedrijventerrein Spoorzicht heeft sinds 2018 een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is onder andere gerealiseerd om een collectieve beveiliging van het terrein met cameratoezicht mogelijk te maken om zo de veiligheid op het terrein te verbeteren. De aanleg van dit glasvezelnetwerk heeft ervoor gezorgd dat er vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig zijn, hierdoor kunnen alle bedrijven die op het terrein een vestiging hebben eenvoudig aangesloten worden.

Pionier

Op bedrijventerrein Pionier zijn er mogelijkheden voor bedrijven om een aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren om zo gebruik te kunnen maken van snel internet.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een up-time van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.


Nieuw-Vennep maakt onderdeel uit van de gemeente Haarlemmermeer