+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuw-Schoonebeek

In Nieuw-Schoonebeek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuw-Schoonebeek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Extra zekerheid voor uw verbinding in Nieuw-Schoonebeek

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie een uitkomst. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.