+31 76 - 5331331

Glasvezel Middelweg in Nieuw-Lekkerland

Op het bedrijventerrein Middelweg in Nieuw-Lekkerland is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Middelweg

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, dus ook bedrijventerrein Middelweg. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden op Middelweg.

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over slechts één enkele breedbandverbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan is het mogelijk om tegen meerprijs deze capaciteit te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s.