Glasvezel Nieuw-Lekkerland

In Nieuw-Lekkerland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuw-Lekkerland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur met de centrale aan de Schoonenburglaan als middelpunt. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor ontstaan er vrijwel overal in Nieuw-Lekkerland mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Bedrijventerreinen in Nieuw-Lekkerland

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuw-Lekkerland , die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Middelweg
  • Veenweide

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan naar geheel eigen wens gevuld worden met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.
 

Nieuw-Lekkerland maakt onderdeel uit van de gemeente Molenlanden