Glasvezel Nieuw-Lekkerland

In Nieuw-Lekkerland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuw-Lekkerland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur met de centrale aan de Schoonenburglaan als middelpunt. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor ontstaan er vrijwel overal in Nieuw-Lekkerland mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor er gemakkelijk aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Middelweg

Op bedrijventerrein Middelweg is er een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle straten van het terrein kunnen bedrijven tegen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Veenweide

Op bedrijventerrein Veenweide zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op vrijwel het gehele terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven tegen gunstige voorwaarden over een glasvezelverbinding kunnen beschikken.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan naar geheel eigen wens gevuld worden met verschillende diensten en services, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.


Nieuw-Lekkerland maakt onderdeel uit van de gemeente Molenlanden