+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuw-Heeten

In Nieuw-Heeten (Overijssel) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Nieuw Heeten zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor supersnel internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Nieuw-Heeten

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt voor het realiseren van een nieuwe aansluiting gemiddeld 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Nieuw-Heeten veel komt kijken. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer in verbinding staan met het internet cruciaal is voor uw organisatie, dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een goede uitkomst bieden. Door het toepassen van redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan redundantie al bereikt worden door een dubbele verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk. Indien u advies wilt hebben voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vormen het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.