+31 76 - 5331331

Glasvezel Drentse Poort in Nieuw-Buinen

Op het bedrijventerrein Drentse Poort in Nieuw-Buinen is het mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Drentse Poort

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden, die verantwoordelijk is voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.