+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuw-Buinen

In Nieuw-Buinen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuw-Buinen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Nieuw-Buinen

Nieuw-Duinen beschikt over twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Drentse Poort

Op bedrijventerrein Drentse Poort ligt sinds kort een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is in februari 2019 aangelegd, waardoor het voor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn nu mogelijk is om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting om zo te kunnen profiteren van de voordelen van razendsnel internet.

Industrieweg

Op bedrijventerrein Industrieweg kunnen bedrijven ook van Zakelijk Glasvezel worden voorzien om zo over razendsnel internet te beschikken.

Keuze glasvezelrouter

Om van Zakelijk Glasvezel gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Het is mogelijk om een Managed router van IP Visie af te nemen zodat u zorgeloos van uw zakelijke glasvezelverbinding gebruik kunt maken. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed router: Wanneer u ervoor kiest om een Managed router af te nemen, dan zal IP Visie de router voor u doen installeren en beheren. Een Managed router blijft eigendom van IP Visie. Bij defecten zal de router zonder extra kosten worden vervangen. Bij een Managed glasvezelrouter heeft u zelf geen toegang tot de router en zijn er ook geen mogelijkheden om de standaardinstellingen te wijzigen.

  • Routerloos: Het afnemen van een glasvezelrouter bij IP Visie is uiteraard geen verplichting. Het is ook mogelijk om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen. Wanneer u ervoor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let bij het selecteren van een glasvezelrouter erop dat deze voldoet aan een aantal specificaties.


Nieuw-Buinen maakt onderdeel uit van de gemeente Borger-Odoorn