Glasvezel Nibbixwoud

In Nibbixwoud zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven en instellingen om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nibbixwoud beschikt over een goede infrastructuur. Bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Overspoor

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nibbixwoud, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Overspoor.

Diensten over glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als Hosted telefonie, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het gemakkelijk om eventuele nevenvestigingen of filialen aan elkaar te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden.

Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service.

Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten over internet met een managed firewall of door gebruik te maken van SD-WAN.