+31 76 - 5331331

Glasvezel Nes aan de Amstel

In Nes aan de Amstel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nes aan de Amstel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal in Nes aan de Amstel tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Nes aan de Amstel

De glasvezeltarieven in Nes aan de Amstel zijn uniek per locatie. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Nes aan de Amstel? Doe de Postcodecheck voor uitsluitsel.

Deel uw glasvezelverbinding in Nes aan de Amstel

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.