Glasvezel Neerkant

In Neerkant zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De meeste bedrijven in Neerkant bevinden zich in de omgeving van de Meistraat, Vinkenbroek en Schansweg.

Doe de glasvezel postcodecheck

Kosten van glasvezel

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Naast glasvezel ook snel internet beschikbaar via VDSL

De afgelopen jaren is er in de omgeving van Neerkant veel geïnvesteerd in infrastructuren zoals glasvezel en koper. Glasvezel is en blijft de technologie van de toekomst, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor klanten die gebruik willen blijven maken van ADSL en VDSL.

Door de afstand tot de dichtstbijzijnde centrale te verkorten en gebruik te maken van technieken zoals vectoring en pair-bonding kan tegenwoordig snel internet geleverd worden door middel van VDSL.

VDSL als alternatief voor glasvezel

Voor veel bedrijven blijft ADSL2 of VDSL een prima alternatief voor glasvezel. Dit heeft vooral te maken met de eenmalige aansluitkosten en de kosten voor het maandelijkse abonnement bij glasvezel. De kosten voor het aanleggen van een VDSL lijn en het bijbehorende abonnement liggen qua kosten beduidend lager.

Dit is de reden dat veel bedrijven nog steeds kiezen voor VDSL, ondanks het feit dat het geen symmetrische verbinding betreft. Naast Zakelijk Internet, glasvezel en VDSL kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten die u kunt afnemen zoals Ethernet-VPN, IP-VPN en Hosted Telefonie al dan niet gecombineerd met VaMo.