+31 76 - 5331331

Glasvezel Heldenseweg in Neer

Op het bedrijventerrein aan de Heldenseweg in Neer is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw Zakelijke glasvezelverbinding verhuizen

Wanneer u besluit te verhuizen met uw bedrijf, dan heeft u veel factoren waarmee u rekening dient te houden. Een van deze factoren is het verhuizen van uw zakelijke glasvezelverbinding. In tegenstelling tot de diensten die u afneemt kan een zakelijke glasvezelverbinding niet worden verhuisd en zult u voor uw nieuwe bedrijfslocatie een nieuwe glasvezelverbinding aan moeten vragen. Omdat het aanleggen een glasvezelverbinding 3 tot 4 maanden in beslag neemt raadt IP Visie aan om minimaal 4 maanden van tevoren contact op te nemen met een van onze adviseurs. Daarnaast is het belangrijk om u zelf ervan te vergewissen wat alle mogelijkheden zijn met betrekking tot Zakelijk Glasvezel op uw nieuwe bedrijfslocatie en of u uw huidige contract dient af te kopen of deze kan laten overnemen door een nieuwe huurder/koper van het bedrijfspand. Door rekening te houden met deze zaken kan worden voorkomen dat u kort voor dag allerlei tijdelijke en vooral kostbare oplossingen moet gaan realiseren, zoals het aanleggen van een tijdelijke voorloopverbinding met bijbehorend abonnement.

Heeft u plannen om te verhuizen met uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze adviseurs om uw verhuizing kenbaar te maken. Tevens zullen onze adviseurs u een helpende hand bieden met uw verzoek tot verhuizing en begeleiden zij u tijdens het gehele proces.

Uw glasvezelverbinding aanvragen op Heldenseweg

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zult u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. Daarnaast dienen wij een aantal zaken van u te ontvangen. Zo zal er een keuze gemaakt moeten worden uit het aantal aanvullende diensten die u wenst af te nemen en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt gaan inzetten. Daarnaast kan ook de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u direct Zakelijk Glasvezel te bestellen? Neem dan contact op met een van onze consultants of voer een Postcodecheck uit voor een prijsopgave.