+31 76 - 5331331

Glasvezel Wheemergaarden in Neede

Op het bedrijventerrein Wheemergaarden in Neede is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Wheemergaarden aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zakelijk glasvezeltarieven op bedrijventerrein Wheemergaarden

Zakelijk Glasvezel in Wheemergaarden kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zullen zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Wheemergaarden, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.