+31 76 - 5331331

Glasvezel Neede

In Neede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Neede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Neede die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd in Neede

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Neede. Dit proces wordt onderverdeeld in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u van uw zakelijke glasvezelverbinding gebruik kunt maken is het belangrijk dat beschikt over een glasvezelrouter. Met een Managed Router van IP Visie kunt u zorgeloos gebruik maken van uw glasvezelverbinding. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router: Wanneer u kiest voor een Managed Router, dan zal de glasvezelrouter eigendom blijven van IP Visie. IP Visie zal de router voor u installeren en beheren zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van Zakelijk Glasvezel. Bij een Managed Router heeft u zelf geen toegang tot het apparaat en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. Bij defecten aan de apparatuur zal IP Visie deze zonder extra kosten vervangen.

  • Routerloos: U bent niet verplicht om een router af te nemen bij IP Visie. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is hiervoor uiteraard een mogelijkheid. Wanneer u ervoor kiest om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.


Neede maakt onderdeel uit van de gemeente Berkelland