+31 76 - 5331331

Glasvezel Neede

In Neede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Neede beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Wheemergaarden

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Neede die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Wheemergaarden.

Keuze voor een glasvezelrouter

Voordat u van uw zakelijke glasvezelverbinding gebruik kunt maken is het belangrijk dat beschikt over een glasvezelrouter. Met een Managed Router van IP Visie kunt u zorgeloos gebruik maken van uw glasvezelverbinding. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router: Wanneer u kiest voor een Managed Router, dan zal de glasvezelrouter eigendom blijven van IP Visie. IP Visie zal de router voor u installeren en beheren zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van Zakelijk Glasvezel. Bij een Managed Router heeft u zelf geen toegang tot het apparaat en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. Bij defecten aan de apparatuur zal IP Visie deze zonder extra kosten vervangen.

  • Routerloos: U bent niet verplicht om een router af te nemen bij IP Visie. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is hiervoor uiteraard een mogelijkheid. Wanneer u ervoor kiest om zelf voor een geschikte glasvezelrouter te zorgen, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.


Neede maakt onderdeel uit van de gemeente Berkelland