+31 76 - 5331331

Glasvezel Aan Veertien in Nederweert

Op het bedrijventerrein Aan Veertien in Nederweert is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Aan Veertien bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Aan Veertien

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van het pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij iedere partij individueel gefactureerd zal worden. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.