Glasvezel Nederweert

In Nederweert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nederweert beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internetverbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Nederweert

Nederweert beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Deze infrastructuur start vanuit de centrale aan de Hulsenweg. Van hieruit vertrekken diverse glasvezelkabels naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Hierdoor ontstaan er tal van mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van snel internet.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Nederweert

Nederweert beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Pannenweg

Op bedrijventerrein Pannenweg ligt een glasvezelnetwerk. Dit netwerk is in 2013 aangelegd en in 2018 verder uitgebreid en heeft een omvang van ruim 17 kilometer. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden op dit netwerk.

Aan Veertien

Ook op bedrijventerrein Aan Veertien zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Ketelaarsweg

Op bedrijventerrein Ketelaarsweg zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig. Dankzij deze voorzieningen kunnen bedrijven op vrijwel het gehele terrein eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden een aansluiting op het glasvezelnetwerk realiseren.

Hulsenweg

Op bedrijventerrein Hulsenweg kunnen bedrijven ook gewoon van glasvezel gebruikmaken om zo te beschikken over razendsnel internet.

Contract afsluiten voor glasvezel

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Na de initiële contractperiode is er de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u het contract niet wilt verlengen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die in het oorspronkelijke contract zijn afgesproken geldig.