+31 76 - 5331331

Glasvezel Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden voornamelijk bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nederhorst den Berg die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel in Nederhorst ten berg bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel dienen wij een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u te ontvangen. Daarnaast zult u een keuze moeten maken in de aanvullende diensten die u wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Wanneer de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen bestaat, dan kunt u dit ook aangeven in de aanvraag. Wenst u een zakelijke glasvezelverbinding op uw locatie in Nederhorst den Berg te realiseren? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Nederhorst den Berg ligt in de gemeente Wijdemeren.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt de dienst Zakelijk internet geleverd. Zonder Zakelijk internet is Zakelijk glasvezel niet af te nemen. Naast deze standaard dienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van een hoop aanvullende diensten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Pinnen over IP, Alarm over IP, Ethernet VPN, VoIP bellen, SIP-trunk en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt. De standaardcapaciteit van Zakelijk glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s, maar wanneer dit niet toereikend is voor uw bedrijf kan tegen meerprijs deze capaciteit worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s.