Glasvezel Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nederhorst den Berg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Nieuw Walden

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nederhorst den Berg die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Nieuw Walden.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt altijd de dienst Zakelijk internet geleverd. Zonder Zakelijk internet is glasvezel niet af te nemen. Naast deze standaard dienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van een hoop aanvullende diensten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Ethernet VPN, Hosted Telefonie eventueel gecombineerd met VaMoSIP-trunk en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt. De standaardcapaciteit van Zakelijk glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s, maar wanneer dit niet toereikend is voor uw bedrijf kan tegen meerprijs deze capaciteit worden verhoogd tot 10 of 100 Gbit/s.


Nederhorst den Berg maakt onderdeel uit van de gemeente Wijdemeren