Glasvezel Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nederhorst den Berg beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nederhorst den Berg die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Nieuw Walden.

Zakelijk glasvezel in Nederhorst ten berg bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel dienen wij een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u te ontvangen. Daarnaast zult u een keuze moeten maken in de aanvullende diensten die u wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Wanneer de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen bestaat, dan kunt u dit ook aangeven in de aanvraag. Wenst u een zakelijke glasvezelverbinding op uw locatie in Nederhorst den Berg te realiseren? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt de dienst Zakelijk internet geleverd. Zonder Zakelijk internet is Zakelijk glasvezel niet af te nemen. Naast deze standaard dienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van een hoop aanvullende diensten. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan Pinnen over IP, Alarm over IP, Ethernet VPN, VoIP bellen, SIP-trunk en nog véél meer. De hoeveelheid diensten die u kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U kunt diensten blijven stapelen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding wordt bereikt. De standaardcapaciteit van Zakelijk glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s, maar wanneer dit niet toereikend is voor uw bedrijf kan tegen meerprijs deze capaciteit worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s.


Nederhorst den Berg maakt onderdeel uit van de gemeente Wijdemeren