Glasvezel Nederhemert

In Nederhemert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nederhemert beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nederhemert die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Ormeling.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt een zakelijke glasvezelverbinding geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit enorme groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, dit ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor ontstaat de mogelijkheid om over meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet helemaal voldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Glasvezelverbinding delen in Nederhemert

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.