+31 76 - 5331331

Glasvezel Nagele

In Nagele zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nagele beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nagele die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Nagele

In Nagele geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Nagele? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Nagele

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Nagele. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.


Nagele maakt onderdeel uit van de gemeente Noordoostpolder