+31 76 - 5331331

Glasvezel Gooimeer in Naarden

Op het bedrijventerrein Gooimeer in Naarden heeft KPN in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven in alle straten van het terrein geleverd. De kosten voor de glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt voor zowel Gooimeer-Zuid als Gooimeer-Noord

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Gooimeer

Voor Zakelijk Glasvezel geldt een levertijd van 3 tot 4 maanden. Op bedrijventerrein Gooimeer komt er een hoop kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent een aantal levertijd vertragende factoren. Dit zijn factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- /waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. U kunt net zoveel diensten stapelen of aanpassen, zolang de maximale capaciciteit van 1 Gbit/s van de glasvezel aansluiting niet wordt overschreden.