+31 76 - 5331331

Glasvezel Naarden

In Naarden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Naarden die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Uiteraard is het bekendste voordeel dat u de beschikking krijgt over een razendsnelle internetverbinding, maar een glasvezelverbinding voor bedrijven kent nog veel meer voordelen. Zo beschikt u met Zakelijk glasvezel over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en bandbreedte, waardoor uw bedrijf klaar is voor dé nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten over dezelfde verbinding kunt laten afnemen en u dus geen aparte ISDN-verbindingen meer nodig heeft om verschillende diensten af te nemen.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Up-time SLA van 99,9%
  • Vele malen sneller dan VDSL en kabelverbindingen

Keuze glasvezelrouter

Wanneer u een nieuwe glasvezelverbinding heeft aangevraagd komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfsgegevens die wij van u dienen te ontvangen, dient u ook in de aanvraag uw voorkeur te geven wat voor router u wenst te gebruiken. Om een glasvezelverbinding te kunnen gebruiken zult u gebruik moeten maken van een geschikte glasvezelrouter. Indien gewenst kan IP Visie deze voor u installeren. Bij de aanvraag heeft u keuze uit een drietal mogelijkheden met betrekking tot de glasvezelrouter:

  • Een kooprouter
  • Een managed router
  • Routerloos

Op de volgende pagina kunt u meer informatie vinden over alle zaken die komen kijken bij het aanvragen van een nieuwe glasvezelverbinding en de mogelijkheden met betrekking tot de router.