Glasvezel Naarden

In Naarden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Naarden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Gooimeer

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Naarden die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Gooimeer. Op het bedrijventerrein Gooimeer is in 2009 een glasvezel netwerk aangelegd. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven in alle straten van dit bedrijventerrein geleverd. Dit geldt voor zowel Gooimeer-Zuid als Gooimeer-Noord.

Voordelen Zakelijk glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Uiteraard is het bekendste voordeel dat u de beschikking krijgt over een razendsnelle internetverbinding, maar een glasvezelverbinding voor bedrijven kent nog veel meer voordelen. Zo beschikt u met Zakelijk glasvezel over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en bandbreedte, waardoor uw bedrijf klaar is voor dé nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u meerdere diensten over dezelfde verbinding kunt laten afnemen en u dus geen aparte ISDN-verbindingen meer nodig heeft om verschillende diensten af te nemen.

  • Toekomstvast
  • Modulair en schaalbaar
  • Up-time SLA van 99,9%
  • Vele malen sneller dan VDSL en kabelverbindingen

Keuze glasvezelrouter

Wanneer u een nieuwe glasvezelverbinding heeft aangevraagd komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfsgegevens die wij van u dienen te ontvangen, dient u ook in de aanvraag uw voorkeur te geven wat voor router u wenst te gebruiken. Om een glasvezelverbinding te kunnen gebruiken zult u gebruik moeten maken van een geschikte glasvezelrouter. Indien gewenst kan IP Visie deze voor u installeren. Bij de aanvraag heeft u keuze uit een drietal mogelijkheden met betrekking tot de glasvezelrouter:

  • Een kooprouter
  • Een managed router
  • Routerloos