Glasvezel Musselkanaal

In Musselkanaal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Musselkanaal beschikt over een goede infrastructuur, waardoor voor bedrijven de mogelijkheid ontstaat om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Open Einde

Het bedrijventerrein is gelegen aan het water, aan de oostkant van Stadskanaal. De mogelijkheden om aangesloten te worden op glasvezel zijn beperkt, maar op individuele basis kunnen bedrijven worden aangesloten.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is op dit groeipad mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel kent een modulaire en schaalbare opbouw. Het is hierdoor mogelijk om over slechts één glasvezelverbinding verschillende diensten af te nemen. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel delen in Musselkanaal

Wanneer u kosten wenst te besparen en met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Er zal dan een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd voor de overige partijen.