+31 76 - 5331331

Glasvezel De Krijgsman in Muiden

Op bedrijventerrein de Krijgsman in Muiden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen over Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om uw telefoonverkeer op een veilige en betrouwbare manier af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden zowel data (bijvoorbeeld internet) als telefonie gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) mogelijkheden om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast kunt u met Hosted Telefonie dezelfde functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale huren.

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Krijgsman

Voor ieder bedrijfspand op bedrijventerrein de Krijgsman gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de aansluitkosten uitvallen. Om een direct inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein de Krijgsman kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om zich te vestigen op bedrijventerrein de Krijgsman hebben de mogelijkheid om een interesseformulier in te vullen op de website dekrijgsmanmuiden.nl