Glasvezel De Krijgsman in Muiden

Op bedrijventerrein De Krijgsman in Muiden is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie...

Bedrijventerrein De Krijgsman is gevestigd in Muiden. De Kruitfabriek was in het verleden gevestigd op dit terrein. Sinds 2015 wordt het gehele bedrijventerrein opnieuw ontwikkeld. Voor zowel wonen als ondernemen is De Krijgsman een zeer aantrekkelijk terrein. Zo zal er de komende jaren een woonwijk worden ontwikkeld met maximaal 1.300 woningen op het bedrijventerrein, waardoor wonen en werken goed gecombineerd kan worden. Hierbij zal voldoende ruimte worden geboden, waardoor diverse soorten bedrijven zich op dit terrein kunnen vestigen. Hierbij wordt met name gedacht aan de bedrijfssectoren horeca en detailhandel. Tevens zal ook de autosnelweg naar het bedrijventerrein worden verlegd en worden verbreed waardoor De Krijgsman nóg beter bereikbaar zal zijn.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om zich te vestigen op bedrijventerrein De Krijgsman hebben de mogelijkheid om een interesseformulier in te vullen op de website dekrijgsmanmuiden.nl