+31 76 - 5331331

Glasvezel Muiden

In Muiden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Muiden die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk glasvezel in Muiden

Bij het realiseren van een nieuwe Zakelijke glasvezelverbinding komt er een hoop kijken. De oplevertijd van een glasvezelverbinding bedraagt gemiddeld drie tot vier maanden. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen, die worden uitbesteed aan allerlei bedrijven die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen er verscheidene oplevertijd vertragende factoren optreden, waardoor de levertijd kan oplopen. U kunt hierbij denken aan bouwvak, vorst, vervuilde grond, maar ook het aanvragen van de benodigde vergunningen en meer.

Glasvezeltarieven Muiden

Zoals vrijwel iedere locatie in Nederland, kent ook Muiden zijn eigen glasvezeltarieven. Deze tarieven zijn verbonden aan de afstand van uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, des te lager deze kosten voor u zullen uitvallen. U kunt ten alle tijden een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren om inzicht te krijgen in de geldende tarieven of contact opnemen met onze consultants.

Overige mogelijkheden

Naast aantrekkelijke mogelijkheden voor glasvezel zijn er ook gunstige omstandigheden voor het leveren van Ethernet over Koper en VDSL verbindingen. Onlangs zijn er in Muiden diverse straatkasten aangesloten op het glasvezelnetwerk met als doel om snelle VDSL verbindingen te kunnen leveren.

Muiden is gelegen in de gemeente Gooise Meren