+31 76 - 5331331

Glasvezel Gouwe Park in Moordrecht

Op het bedrijventerrein Gouwe Park in Moordrecht ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het bedrijventerrein hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Gouwe Park

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient er in de aanvraag opgegeven te worden welke aanvullende diensten er over de verbinding geleverd moeten worden. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wat de glasvezelrouter betreft heeft u de keuze uit een managed of unmanaged variant.

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Zo ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen met een IP-VPN. Daarnaast kunnen vestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier vele malen aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw patchkast of serverapparatuur.

glasvezel Gouwe Park - Moordrecht