Glasvezel Moordrecht

In Moordrecht zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Moordrecht beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Moordrecht

In Moordrecht zijn er een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren. De modulaire- en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Gouwepark

Op bedrijventerrein Gouwepark ligt er een glasvezelnetwerk. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven meer dan genoeg mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Gouwepark is met een oppervlakte van ruim 65 hectare het grootste bedrijventerrein van Moordrecht.

't Ambacht

Ook op bedrijventerrein 't Ambacht zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo over een razendsnelle internetaansluiting te beschikken.

Glasvezel in Moordrecht aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u nodig. Ook zult u de aanvullende diensten die u op uw verbinding wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Zakelijk Glasvezel kunt u aanvragen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.