Glasvezel Mook en Middelaar

In de gemeente Mook en Middelaar zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Mook en Middelaar die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Zakelijk Glasvezel maakt het mogelijk om signalen betrouwbaarder en sneller door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op uw internetsnelheid. Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om te communiceren op basis van lichtsignalen, hierdoor kunnen signalen over grotere afstanden verzonden worden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig en vooral de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een goede investering is voor nu... en in de toekomst.

Vraagbundeling

Door samen de handen ineen te slaan is het voor projectontwikkelaars, ondernemersvestigingen en het parkmanagement van de bedrijventerreinen mogelijk om gezamenlijk de aanleg van een snel en stabiel glasvezelnetwerk in de gemeente Mook en Middelaar te realiseren tegen scherpe tarieven. Hierdoor kunnen niet alleen deelnemers fors besparen op zowel de eenmalige als maandelijkse kosten voor een glasvezelaansluiting, maar opent het ook een weg naar vernieuwende toepassingen die zonder dit netwerk niet gerealiseerd zouden kunnen worden of onbetaalbaar zouden zijn voor bedrijven.

De realisatie van een glasvezelnetwerk in de gemeente Mook en Middelaar vormt geen doel op zichzelf, maar is de ideale toepassing om te voldoen aan de steeds maar groeiende vraag naar meer bandbreedte. De beschikking over een glasvezelnetwerk vormt een belangrijk vestigingsargument voor bedrijven en geeft daarmee een impuls aan de economische ontwikkeling. IP Visie is voor vele bedrijventerreinen de motor geweest voor de vraagbundeling van Zakelijk Glasvezel.