Glasvezel Mook

In Mook (Limburg) zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Mook beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Mook die gevestigd zijn op bedrijventerrein het Korendal.

Zakelijk Glasvezel levertijd in Mook

Om een nieuwe glasvezel aansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting in Mook. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / spoorwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Door twee of meer bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale glasvezelinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om bedrijfsvestigingen op meerdere manieren aan elkaar te koppelen. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast kunnen bedrijfsvestigingen ook aan elkaar gekoppeld worden met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast bedrijfsvestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur worden werkzaamheden in de Cloud een stuk prettiger.


Mook maakt onderdeel uit van de gemeente Mook en Middelaar