+31 76 - 5331331

Glasvezel IJsselveld in Montfoort

Op het bedrijventerrein IJsselveld in Montfoort ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in IJsselveld

Elke locatie in IJsselveld heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in IJsselveld is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein IJsselveld

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand bent gevestigd, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten direct bij IP Visie af, zij worden ook hiervoor individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.