+31 76 - 5331331

Glasvezel Montfoort

In Montfoort zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Montfoort beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur voor zowel glasvezel als VDSL. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Montfoort die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Postcode van Montfoort: 3417

Controleer glasvezeltarieven in Montfoort

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, zo ook in Montfoort. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Montfoort.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook mogelijk om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.