+31 76 - 5331331

Glasvezel Vlotlaan in Monster

Op het bedrijventerrein Vlotlaan in Monster is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het KPN glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, aantal gewenste externe IP adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Vlotlaan aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zal aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit worden aangegeven in de aanvraag. Daarnaast dient in de aanvraag aangegeven te worden of u gebruik wilt maken van een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u terecht bij een van onze consultants.

Stap over naar Zakelijk Glasvezel

Onder bedrijven heerst er een groeiende vraag naar meer bandbreedte. Of bedrijven nu werkzaam zijn in de Cloud of gebruikmaken van verschillende (online) diensten, steeds meer bedrijven beginnen tegen de limieten van hun huidige internetverbinding aan te lopen. De overstap naar Zakelijk Glasvezel biedt voor deze problemen een uitstekende oplossing. Wanneer u wenst over te stappen naar het glasvezelnetwerk van KPN vanaf uw huidige internetprovider, dan zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Zo is het in de zakelijke wereld niet vanzelfsprekend dat er kosteloos overgestapt kan worden naar een andere provider tijdens de looptijd van uw huidige contract. IP Visie raadt haar klanten aan om te wachten totdat het huidige contract is afgelopen wanneer het niet noodzakelijk is om over te stappen naar een andere provider. Daarnaast zijn er jaarlijks actieperioden van KPN, waardoor het mogelijk is om tegen scherpe tarieven over te stappen naar Zakelijk Glasvezel. Dit biedt vooral voor kleinere bedrijven veel voordelen. Wanneer u wenst over te stappen naar Zakelijk Glasvezel, dan begeleiden en ondersteunen de consultants van IP Visie u graag tijdens dit traject. Neem contact op met een van onze consultants om de overstap naar Zakelijk Glasvezel in gang te zetten.