Glasvezel Monster

In Monster zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Monster beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Monster die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Vlotlaan.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Monster

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is het mogelijk om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.