Glasvezel Monster

In Monster zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Monster beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Vlotlaan

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Monster die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Vlotlaan.

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is een redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende carriers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Zowel een Dual Homed als een Multi Homed oplossing worden door ons geboden.

Contract afsluiten voor glasvezel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract afsluit met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten.

Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is het mogelijk om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract tekent zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.