Glasvezel Monnickendam

In Monnickendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Monnickendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Galgeriet

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Monnickendam die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Galgeriet.

Zakelijk glasvezel kent veel voordelen

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven kent vele voordelen. Naast het feit dat zowel de download als de uploadsnelheid gelijk zijn aan elkaar, beschikt u met een capaciteit van wel 1 Gbit/s over een vrijwel oneindig groeipad voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u uw pakket zo uitgebreid mogelijk maken zoals u zelf wilt. De voordelen van Zakelijk glasvezel op een rijtje:

  • Toekomstvast: Alle ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar snel op. Met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel diensten als snelheid.
  • Diensten stapelen op één verbinding: Naast de standaarddienst Zakelijk internet kunt u op uw glasvezelverbinding meerdere diensten blijven stapelen totdat de capaciteit van maximaal 1 Gbit/s bereikt is.
  • Uiterst betrouwbaar: Zakelijk glasvezel is uiterst betrouwbaar en biedt een up-time garantie van wel 99,9%, waardoor u verzekerd bent van nagenoeg continue online bereikbaarheid.
  • Upload gelijk aan downloadsnelheid: Vanwege het toenemende aantal clouddiensten waarvan tegenwoordig volop gebruik wordt gemaakt, biedt een hoge uploadsnelheid vele voordelen. Zakelijk glasvezel is altijd symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.


Monnickendam maakt onderdeel uit van de gemeente Waterland