+31 76 - 5331331

Glasvezel Monnickendam

In Monnickendam zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Monnickendam beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Monnickendam die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel kent veel voordelen

Zakelijk Glasvezel voor bedrijven kent vele voordelen. Naast het feit dat zowel de download als de uploadsnelheid gelijk zijn aan elkaar, beschikt u met een capaciteit van wel 1 Gbit/s over een vrijwel oneindig groeipad voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u uw pakket zo uitgebreid mogelijk maken zoals u zelf wilt. De voordelen van Zakelijk glasvezel op een rijtje:

  • Toekomstvast: Alle ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar snel op. Met Zakelijk glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel diensten als snelheid.
  • Diensten stapelen op één verbinding: Naast de standaarddienst Zakelijk internet kunt u op uw glasvezelverbinding meerdere diensten blijven stapelen totdat de capaciteit van maximaal 1 Gbit/s bereikt is.
  • Uiterst betrouwbaar: Zakelijk glasvezel is uiterst betrouwbaar en biedt een up-time garantie van wel 99,9%, waardoor u verzekerd bent van nagenoeg continue online bereikbaarheid.
  • Upload gelijk aan downloadsnelheid: Vanwege het toenemende aantal clouddiensten waarvan tegenwoordig volop gebruik wordt gemaakt, biedt een hoge uploadsnelheid vele voordelen. Zakelijk glasvezel is altijd symmetrisch, wat inhoudt dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Uw glasvezelverbinding delen: Het is mogelijk om één glasvezelverbinding te delen. Hierdoor kan er bespaard worden op zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Tegen een gunstig tarief heeft ieder bedrijf op deze manier een eigen gescheiden glasvezelaansluiting

Levertijd Zakelijk glasvezel

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een gemiddelde oplevertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het aansluiten van een pand op het glasvezelnetwerk komt er nogal wat kijken. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en deze worden vaak verdeeld over meerdere partijen die allen betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast kunnen er vertragende factoren optreden waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan zaken als vorst, vervuilde grond, bouwvak, obstakels op de route (snel- en waterwegen), de benodigde gemeentelijke vergunningen en meer.

IP Visie levert glasvezel aan bedrijven in combinatie met een snelle internettoegang op alle postcodes die beginnen met 1140 en 1141


Monnickendam maakt onderdeel uit van de gemeente Waterland