Glasvezel Molenwaard

In de gemeente Molenwaard zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting in Molenwaard zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Molenwaard die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Bleskensgraaf

Groot-Ammers

Kinderdijk

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Langerak

Molenaarsgraaf

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Nieuw-Lekkerland

Nieuwpoort

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Streefkerk

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Wijngaarden

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

De gemeente Molenwaard is gelegen in de provincie Zuid-Holland. Molenwaard ligt in het noorden van de Alblasserwaard en telt zo'n 29.000 inwoners. In de gemeente zijn veel windmolens te vinden, waardoor Molenwaard een typische plattelandsgemeente is. In de gemeente Molenwaard zijn er verschillende monumenten te bezichtigen. De gemeente Molenwaard is bereikbaar via diverse provinciale wegen waaronder de N481.

Digitale dienstverlening

De gemeente Molenwaard heeft sinds kort een nieuw dienstverleningsconcept geïntroduceerd. De gemeente heeft een digitaal loket, waardoor inwoners en ondernemers steeds minder naar het gemeentehuis hoeven te gaan wanneer zij een dienst nodig hebben. Vrijwel de gehele infrastructuur van de gemeente Molenwaard loopt via een digitaal kantoor van waaruit de dienstverlening plaats vindt.