+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoeveveld in Molenhoek

Op het bedrijventerrein Hoeveveld in Molenhoek ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hoeveveld bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient aangegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit worden aangegeven in de aanvraag. Verder dient uw beslissing voor een managed of unmanaged glasvezelrouter ook opgegeven te worden in de aanvraag.

Zakelijk Glasvezel standaard capaciteit

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Aan de hand van dit groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten en services te stapelen. De opbouw van glasvezelverbindingen is modulair en schaalbaar, hierdoor heeft u de mogelijkheid om meerdere diensten af te nemen over slechts één verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om de capaciteit te vertienvoudigen naar 10 Gbit/s.