+31 76 - 5331331

Glasvezel Halderweg-Spijkerweg in Molenhoek

Op het bedrijventerrein Halderweg-Spijkerweg in Molenhoek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Hierbij lopen zowel data (bijv. Zakelijk Internet) en telefonie gescheiden over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om met Hosted Telefonie dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Halderweg-Spijkerweg

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein Halderweg-Spijkerweg kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze glasvezeltarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Halderweg-Spijkerweg