+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenhoek

In Molenhoek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Molenhoek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Molenhoek die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om via uw zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw eigen telefooncentrale worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie. Er wordt dan een geavanceerde telefooncentrale voor u beheerd zonder dat u daarvoor extra investeringen hoeft te verrichten.

Zakelijk Glasvezel in Molenhoek aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan komen er een aantal zaken om d hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zijn er een aantal zaken die wij van u dienen te ontvangen. U zult in de aanvraag moeten selecteren van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. In de aanvraag dient verder ook de keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter opgegeven te worden. Zakelijk Glasvezel kan worden aangevraagd bij een van onze consultants of doe een Postcodecheck voor een prijsopgave.


Molenhoek maakt onderdeel uit van de gemeente Mook en Middelaar