Glasvezel Molenhoek

In Molenhoek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Molenhoek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Molenhoek

In Molenhoek zijn er twee bedrijventerreinen aanwezig. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Hoeveveld

Op bedrijventerrein Hoeveveld is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Op vrijwel het gehele terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Halderweg-Spijkerweg

Op bedrijventerrein Halderweg-Spijkerweg zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden om zo te kunnen profiteren van de voordelen van een razendsnelle internetverbinding.

Bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om via uw zakelijke glasvezelverbinding op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw eigen telefooncentrale worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie. Er wordt dan een geavanceerde telefooncentrale voor u beheerd zonder dat u daarvoor extra investeringen hoeft te verrichten.


Molenhoek maakt onderdeel uit van de gemeente Mook en Middelaar