+31 76 - 5331331

Glasvezel Moerkapelle

In Moerkapelle zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen koppelt, dan ontstaat er een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is daarnaast ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk prettiger, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel delen in Moerkapelle

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Alle partijen die deelnemen aan deze constructie dienen hiervoor echter wel gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat een deel van deze kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.


Moerkapelle maakt onderdeel uit van de gemeente Zuidplas