Glasvezel Moergestel

In Moergestel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Moergestel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein de Sonman

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Moergestel, die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Sonman.

Glasvezeltarieven in Moergestel

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, dus ook in Moergestel. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Moergestel.

Glasvezelverbinding in Moergestel aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven.

IP adressen

Indien u gebruik wil maken van meer dan 4 IP adressen, die wij standaard leveren, kan dat tegen een kleine meerprijs per maand.

Managed router

Wij adviseren u om gebruik te maken van een managed router. Op die manier is het duidelijk waar de scheiding van verantwoordelijkheid ligt tussen LAN en WAN en zorgen wij voor updates van de router indien noodzakelijk.

SLA

Bij elke glasvezel verbinding die wij leveren is een Service Level Agreement (SLA) van toepassing. In deze SLA worden afspraken gemaakt over de uptime van de verbinding en service die u van ons mag verwachten.