+31 76 - 5331331

Glasvezel Moergestel

In Moergestel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Moergestel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Moergestel

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, dus ook in Moergestel. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Moergestel.

Glasvezelverbinding in Moergestel aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Voor uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.