+31 76 - 5331331

Glasvezel Tradeparc Moerdijk in Moerdijk

Op het bedrijvencentrum Tradeparc Moerdijk in Moerdijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding af te laten handelen. Over deze verbinding worden zowel data als telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Bij IP Visie heeft u hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk om uw telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk. Daarnaast is het mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op Tradeparc Moerdijk

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelaansluiting met meerdere partijen te delen. Het is hiervoor echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en veranwoordelijk zijn voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn niet zichtbaar voor de overige partijen.