+31 76 - 5331331

Glasvezel Havendijk in Moerdijk

Op het bedrijventerrein Havendijk in Moerdijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar over dezelfde verbinding getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Bent u in het bezit van een telefooncentrale en wenst u te profiteren van de voordelen van IP? Dan kunt u hiervoor gebruik maken van een SIP Trunk. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te maken van de voordelen van VoIP? Dan kunt u de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.

Glasvezelverbinding delen op Havendijk

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hiervoor is het wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en zijn niet zichtbaar voor andere partijen.