Glasvezel Haven- en industrieterrein Moerdijk in Moerdijk

Op industrieterrein Moerdijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. Het glasvezelnetwerk is destijds tot stand gekomen dankzij een intensieve samenwerking tussen KPN, Havenschap Moerdijk en IP Visie. Ondertussen zijn al ruim honderd bedrijven aangesloten op het netwerk, waardoor zij profiteren van de supersnelle verbindingen.

De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting op Moerdijk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Moerdijk ligt zeer gunstig gelegen tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen. Het Havenschap Moerdijk heeft voor de haven en het industrieterrein ambitieuze plannen en daar horen uiteraard ook uitgebreide digitale voorzieningen bij. Het glasvezelnetwerk is aangelegd door KPN en mede gefinancierd door het Havenschap.

Het industrieterrein kenmerkt zich door een verscheidenheid aan bedrijfsactiviteiten, een ruime opzet en goede gezamenlijke voorzieningen. De totale oppervlakte van het industrieterrein is ruim 2400 hectare. Het terrein is verdeeld in 5 deelgebieden: Industrial Park, Ecopark, Tradepark & Distriboulevard en Servicepoint. Het Havenschap Moerdijk is ontwikkelaar, beheerder en exploitant van het haven- en industrieterrein en vervult een spilfunctie bij de contacten tussen gevestigde bedrijven, overheden, nieuw te vestigen bedrijven en andere organisaties.