+31 76 - 5331331

Glasvezel Haven- en industrieterrein Moerdijk in Moerdijk

Op industrieterrein Moerdijk ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. Het glasvezelnetwerk is destijds tot stand gekomen dankzij een intensieve samenwerking tussen KPN, Havenschap Moerdijk en IP Visie. Ondertussen zijn al ruim honderd bedrijven aangesloten op het netwerk, waardoor zij profiteren van de supersnelle verbindingen. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting op Moerdijk zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Industrieterrein Moerdijk

Wanneer u een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting wenst te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal wat komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Industrieterrein Moerdijk. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidende levertijd vertragende factoren. Deze factoren zijn onder andere vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt geleverd over een glasvezel aansluiting. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. Dit zijn diensten als VoIP bellen, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. U bent vrij om zoveel diensten af te nemen als passen op de glasvezelverbinding, zolang de maximale capaciteit niet wordt overschreden.