Glasvezel Moerdijk

In Moerdijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Moerdijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Moerdijk

Moerdijk beschikt over slechts twee bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen is wel een glasvezelnetwerk aangelegd waarop bedrijven aangesloten kunnen worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn uiterst stabiel en betrouwbaar en kennen een zeer hoge up-time. Bedrijven die de stap naar glasvezel al gemaakt hebben beamen dat zij zelden tot nooit last hebben van storingen en-/of onderbrekingen.

Haven- en industrieterrein Moerdijk

Het Haven- en industrieterrein is met een oppervlakte van meer dan 2.600 hectare veruit het grootste industriegebied van Moerdijk. Op het industrieterrein is een glasvezelnetwerk aanwezig. Dit netwerk is aangelegd na een intensieve samenwerking tussen Havenschap Moerdijk en IP Visie. Alle bedrijven die op het terrein zijn gevestigd hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten te worden.

Tradepark Moerdijk

Op Tradepark Moerdijk is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het Tradepark zijn gevestigd kunnen eenvoudig op dit netwerk worden aangesloten.

Voordelen Zakelijk Glasvezel

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gb/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rijtje:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt gemaakt. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch, dit houdt in dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid.
  • Het snelste internet: Tijd is geld. Daarom wilt u zo efficiënt mogelijk (online) werken. Zakelijk Glasvezel i.c.m. Zakelijk Internet levert u het snelst mogelijke internet, waardoor u elke dag tijd bespaart.
  • Zeer betrouwbaar: Glasvezel is met een uptime van 99,9% zeer betrouwbaar. Door de hoge uptime bent u verzekerd van nagenoeg continue (online) bereikbaarheid.
  • Met het oog op de toekomst: Met een glasvezelverbinding bent u klaar voor interne en externe toekomstige ontwikkelingen, op het gebied van zowel bandbreedte als diensten.