+31 76 - 5331331

Glasvezel Ovenberg in Milsbeek

Op het bedrijventerrein Ovenberg in Milsbeek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd op bedrijventerrein Ovenberg

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Ovenberg een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard voorzien met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Is de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend voor uw organisatie? Dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden tot maximaal 10 Gbit/s.