+31 76 - 5331331

Glasvezel Drie Kronen in Milsbeek

Op het bedrijventerrein Drie Kronen in Milsbeek is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op bedrijventerrein Drie Kronen

Op bedrijventerrein Drie Kronen geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Drie Kronen, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor quality of service optimaal gebruikt kan worden. Ook is het ook mogelijk om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.