+31 76 - 5331331

Glasvezel Millingen aan de Rijn

In Millingen aan de Rijn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Millingen aan de Rijn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Millingen aan de Rijn die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molenveld.

Zakelijk Glasvezel levertijd in Millingen aan de Rijn

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Millingen aan de Rijn komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.