+31 76 - 5331331

Glasvezel Mill en Sint Hubert

In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Mill en Sint Hubert die gevestigd zijn in:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op de snelheid van uw internetverbinding. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om te communiceren op basis van lichtsignalen. Hierdoor kunnen signalen over grotere afstanden worden verzonden. Daarnaast beschikken glasvezelverbindingen ook over diverse veiligheidsmaatregelen om potentieel misbruik te voorkomen en de kwaliteit van het internetverkeer te waarborgen. Hierbij kunt u denken aan aanvullende diensten die uw e-mailverkeer controleren op spam en virussen. Daarnaast kan er ook contact worden opgenomen met de Abusedesk om security incidenten te melden.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Mill en Sint Hubert

Zakelijk Glasvezel kan op iedere locatie in Nederland worden geleverd. De eenmalige aansluitkosten van een zakelijke glasvezelverbinding zijn echter afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand zich dus op een grotere afstand bevindt van het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk, dan dient u er rekening mee te houden dat de bijbehorende kosten behoorlijk kunnen oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Om de actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel te zien voor een specifieke locatie in de gemeente Mill en Sint Hubert, dan kunt u hiervoor gebruik maken van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaard dienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is er helaas geen mogelijkheid om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er echter wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als SIP Trunk, Ethernet VPN, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaalt hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access maar niet wordt overschreden.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in de gemeente Mill en Sint Hubert

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u vaak profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.