Glasvezel Mill

In Mill zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Mill beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen Mill

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Mill die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Het Spoor en De Meeren.

Zakelijk glasvezeltarieven in Mill

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, dus ook in Mill. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager uitvallen. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Mill.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.


Mill maakt onderdeel uit van de gemeente Mill en Sint Hubert