+31 76 - 5331331

Glasvezel Binnenveld in Milheeze

Op het bedrijventerrein aan het Binnenveld in Milheeze is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Bedrijventerrein Binnenveld is te bereiken via de Milheesestraat, de Peeldijk, de Hoevensebaan en de Weijer.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Binnenveld bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen moet u opgeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Levertijd op bedrijventerrein Binnenveld

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in Binnenveld een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.