+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijventerrein Mijdrecht in Mijdrecht

Op het bedrijventerrein in Mijdrecht ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die gevestigd zijn in de straten van dit bedrijventerrein kunnen tegen standaardtarieven op dit netwerk worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen op bedrijventerrein Mijdrecht

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door het koppelen van vestigingen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Vestigingen kunnen met behulp van Zakelijk Glasvezel op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er worden gekozen voor een IP-VPN om een optimale Quality of Service te waarborgen. Het is ook mogelijk om met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet bedrijfsvestigingen te koppelen. Naast bedrijfsvestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en servers zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Mijdrecht

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Mijdrecht gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand kan worden gekoppeld aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Mijdrecht.